Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Humorral könnyebb a nőket ágyba vinni

A férfiaknak a csajozós dumák helyett érdemes inkább jó poénokkal készülniük a csábításra, a humor ugyanis vonzóbbá teszi őket a nők szemében. Minél jobban sikerül megnevettetniük egy hölgyet az első randin, annál több esélyük van arra, hogy ágyba is vigyék partnernőjüket és tartós kapcsolat alakuljon ki közöttük. Miközben a férfiak tudatosan használják is ezt az eszközt arra, hogy felmérjék, a nő tényleg érdeklődik-e irántuk, a nők nem próbálják ezzel befolyásolni a helyzetet. A nevetésükkel viszont jelzik, hogy elfogadnák párjuknak azt, akivel úgy érzik, vidám lehet az életük.

Forrás: Origo

0 Tovább

Jobb-e a babának, ha külön alszik?

Nyugati kultúránkban úgy tartjuk, az a jó baba, aki a szülőtől külön, egyedül alszik el és átalussza az éjszakát. A világ népeinek többségében azonban a csecsemők szoptatás közben szenderülnek el és egész éjjel az anyjukkal maradnak, időnként megébredve. Miből erednek ezek a különbségek és melyik lehet az üdvözítő, kevésbé veszélyes, és önállóbb felnőttet eredményező megoldás?

0 Tovább

Mindennapi Pszichológia

blogavatar

Mindennapi jelenségek, viselkedésformák, emberi kapcsolatok lelki háttere, pszichológusok tudományos igényű, közérthető magyarázatával.

MiPszi a Facebookon

MIPSZI.HU